Bine ati venit pe blogul meu

     De când mă ştiu, mi-au plăcut drumeţiile, excursiile, ieşirile în natură, călătoriile. Evident, primele experienţe outdoor le-am avut în compania părinţilor, de la ei am aflat tot felul de informaţii legate de zonele vizitate.

     În perioada gimnaziului am bifat primele excursii, fără mama şi tata, dar cu „doamna”. Căutam cu aviditate informaţii despre centrul Braşovului, Castelul Peleş, mănăstirile Curtea de Argeş şi Cozia, peştera Dâmbovicioara, căutam informaţii în stânga şi-n dreapta, iar tot ce-mi doream în timpul călătoriei era ca doamna învăţătoare să ne prezinte zonele pe care autocarul le traversa.

     Liceul mi-a oferit ocazia să experimentez drumeţiile la cort alături de colegi. Aceste ieşiri se rezumau la una sau două zile cu campare pe malul lacului din apropierea Codlei, judeţul Braşov, locul în care m-am născut. Toate îndeletnicirile, de la ancorarea cortului şi până la prepararea hranei, le-am învăţat de la cei care deja stăpâneau fenomenul. Tot în liceu, am avut parte şi de primele drumeţii montane mai serioase.

     Majoratul a produs cea mai mare schimbare în viaţa mea şi un nou decor; de la începutul studenţiei locuiesc şi muncesc în Bucureşti. Acest oraş mi-a oferit posibilitatea să cunosc şi mai mulţi oameni, din a căror experienţă am avut numai de beneficiat în ceea ce a devenit cel mai important hobby al meu- călătoriile. Tot ce am învăţat de-a lungul timpului s-a datorat celor care au trăit experienţe, dar le-au şi împărtăşit celorlalţi, prin viu-grai, sau, relativ recent, cu ajutorul internetului.

     Din acest motiv consider că pot să îţi prezint un colţ din viaţa mea.

9 gânduri despre „Bine ati venit pe blogul meu”

 1. Hello dragul meu bloger!!Sper sa ai parte de cele mai frumoase calatorii si sa descoperi in fiecare zi ceea ce are lumea asta mare mai frumos de oferit.
  Mult succes si nu uita ca in orice calatorie cel mai important este drumul pe care il parcurgi, asa ca..enjoy your ride!!!

  Apreciază

 2. Dragul meu,

  Stii in ce te-ai bagat? Stii ca asta cu calatoriile e o boala grea, e un fel de microb de care nu te vei vindeca niciodata? Acum, daca tot ai facut-o, fii binevenit !

  Mergi, umba, observa, si vei fi bogat. Mergi si pe unde eu nu voi mai putea merge, dar nu uita, arata-ne si noua.

  Apreciază

 3. Salut Alex,

  Mister Alex, desi am lucrat cu tine o lunga perioada de timp, cred ca nu te-am cunoscut prea bine!
  Sunt incantat de aptitudinile tale de calator -jurnalist si nu pot decat sa-ti urez : Mult succes in continuare si tine-o tot asa!!!

  Imi place tare mult ideea ta cu blog-ul………..

  Sorin

  Apreciază

 4. Dragul meu,
  Este surprinzator in mod foarte placut sa gasesti un astfel de blog! Dupa parerea mea, ai un real talent literar si te rog sa continui! E o placere sa citesc articolele tale. Citind asa ceva, poti fi fericit ca (mai) exista altfel de romani…
  Cum se spune aici in Germania, `Der Weg ist das Ziel`´! Tine-o tot asa!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s